Prachtige competitiestart voor SCS 1, 2 & 3, gezamelijk doelsaldo van +19

RedactieNieuws, Wedstrijdverslagen

Na de bekerwedstrijden van de prestatieve teams, startte vandaag de competitie voor van SCS 1, 2 & 3 op Sportpark Suëstra. Het werd bij alle wedstrijden een waar doelpuntenfestijn.

SCS 3 (in de competitie SCS 4) speelde om 11.00 tegen het tweede elftal van Meijel. Het jeugdige team onder leiding van Niels Schonbrodt won overtuigend met 6-1 en nestelde zich aan de kop van de competitie.

SCS 2 trapte om 12.00 af tegen FC Hoensbroek 2 en zorgde voor een waar spektakelstuk. Met maar liefst 4 doelpunten van Ian Schmitz won het team met 8-1. Ze plaatsten zich vorige week voor de volgende bekerronde en staan nu overtuigend bovenaan de ranglijst in de 1ste klasse reserve.

De hoofdmacht van SCS speelde om 14.30 tegen SSS’18 uit Overloon. Ook zij trakteerden het publiek op mooi spel en veel goals. Het team met 9 spelers uit de jeugd stond met rust al met 5-0 voor. Na 90 minuten was de eindstand 8-1 en staan ook zij bovenaan. Man of the Match was overduidelijk Kai Schmitz. De linksback scoorde een hatrick en was daarnaast betrokken bij twee andere doelpunten.