SC Susteren

Europarcs Voetbalweek 2019

In de laatste week van de zomervakantie (12 aug t/m 16 aug) zijn alle kids tussen 6-16 jaar (vanaf geboortejaar 2003) een week lang bezig met activiteiten. In de week wordt in verschillende vormen elke dag een programma afgewerkt waarbij niet alleen sport, maar ook plezier en samenwerken belangrijk is. Elke dag start het programma om 9.00 uur en eindigt het om 16.15 uur. Vrijdags is het programma rond 15.00 uur afgelopen.

Programma Voetbalweek 2019

Van maandag t/m vrijdag worden op Sportpark Suëstra diverse activiteiten verzorgd. Alles komt aan bod. Tactiek, samenwerken, discipline, techniek en plezier. Het is een week vol energie van zowel een deel vrijwilligers als ook van de kinderen. Elk jaar nemen we verbeterpunten mee en dit jaar leggen we extra focus op:  • De sfeer binnen een groep. We gaan nl. werken met kleine gedragsregels.
  • Op voetbaltechnisch gebied gaan we met gediplomeerde trainers een plan maken.
  • Wellicht dat we weer een activiteit op Europarcs Resort Limburg plannen. (later meer...)
  • Nieuwe spelvormen introduceren
  • Landenteams
  • Binding met ouders vergroten

Ter info: Vorig jaar hebben ruim 125 kinderen meegedaan aan de voetbalweek. Daarvan was 60% niet afkomstig uit Susteren, dus het is een mooie gevarieerde groep uit alle windstreken.

> Bekijk hier foto's van 2018

Kosten Voetbalweek Susteren

De kosten bedragen €110 per kind. In die prijs zit een Masita-tenue in (sokken, broek, t-shirt). Dagelijks zijn er 3 pauze's waar de kinderen kunnen eten en drinken. De broodjes worden vers gesmeerd en het beleg wordt elke ochtend gevraagd. Ook over drinken hoeven ze niet te klagen.

Het is mogelijk om na afloop een nieuwe Masita bal mee naar huis te nemen. De extra kosten daarvan zijn €15.

Inschrijving

Via onderstaand formulier kunt u uw kind opgeven voor wederom een geweldige voetbalweek. Iedereen uit de regio is welkom. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met coördinator Twan Feron.

---> DE INSCHRIJVING IS INMIDDELS GESLOTEN <-----

#

Poster 2019

#

Foto's 2018

Sfeerimpressie 2017