SC Susteren

Europarcs Voetbalweek 2020

Update 17 juni: Het zil vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Update 13 juni: De Europarcs Voetbalweek 2020 gaat DOOR! Ben er snel bij, want we laten maximaal 150 kinderen toe en we zitten voor 75% vol.


In de laatste week van de zomervakantie (17 aug t/m 21 aug) zijn alle kids tussen 6-16 jaar (vanaf geboortejaar 2004) een week lang bezig met activiteiten. In de week wordt in verschillende vormen elke dag een programma afgewerkt waarbij niet alleen sport, maar ook plezier en samenwerken belangrijk is. Elke dag start het programma om 9.00 uur en eindigt het om 16.15 uur. Vrijdags is het programma rond 15.00 uur afgelopen.

Programma Voetbalweek 2020

Van maandag t/m vrijdag worden op Sportpark Suëstra diverse activiteiten verzorgd. Alles komt aan bod. Tactiek, samenwerken, discipline, techniek en plezier. Het is een week vol energie van zowel een deel vrijwilligers als ook van de kinderen.Vorig jaar hebben we enkele nieuwe elementen toegevoegd aan de week die ons goed zijn bevallen. O.a. de invoering van nieuwe spellen, een gedragsreglement met gele en rode kaarten, gezamenlijke opening en warming-up, gezonde lunch en de introductie van landenteams.Met ruim 155 kinderen was het de drukste voetbalweek in de afgelopen 10 jaar. Daarvan was 60% niet afkomstig uit Susteren, dus het is een mooie gevarieerde groep uit alle windstreken. Bekijk de video onderaan de pagina voor een impressie.Met het corona-virus in het achterhoofd gaan we ervoor zorgen dat iedereen veilig kan sporten en dat ouders / leiders de richtlijnen van het RIVM volgen. In de week voorafgaand van de voetbalweek sturen we daarom protocollen door voor de kinderen, de ouders en de leiders.

Kosten Voetbalweek Susteren

De kosten bedragen € 110 per kind. In die prijs zit een Masita-tenue in (sokken, broek, t-shirt). Dagelijks zijn er 3 pauze's waar de kinderen kunnen eten en drinken. De broodjes worden vers gesmeerd en het beleg wordt elke ochtend gevraagd. Ook over drinken hoeven ze niet te klagen. Het is mogelijk om na afloop een nieuwe Masita bal mee naar huis te nemen. De extra kosten daarvan zijn €15.

Let op: De inschrijving is pas definitief als er ook is betaald. Het bedrag (€110 of €125) kun je na inschrijving overmaken op onderstaand rekeningnummer.

 • Sportclub Susteren
 • NL86 RABO 0108 3703 99
 • Vermeld in de omschrijving de voor- en achternaam van het ingeschreven kind
 • Inschrijfformulier

  Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met coördinator Twan Feron door een mail te sturen naar sportclubsusteren@gmail.com.  Poster 2020

  #

  Foto's 2018

  Sfeerimpressie 2017