SC Susteren

Zware blessure voor Thomas en de aanvoerdersband voor Timo

Jarenlang zaten de gebroeders Serviens bij dezelfde club. Na 9 voetbaljaren bij Sportclub Susteren ging Timo dichter bij huis (Tilburg) voetballen, terwijl Thomas gewoon bij Susteren bleef. Daar waar Timo zich manifesteert bij Sarto, heeft Thomas minder geluk met een zware blessure.

Als leider van de huidige A1 (samen met assistent S. Laumen) en aanvoerder van het 1ste elftal had Thomas andere plannen dan hetgeen wat hem nu is overkomen. Een kwetsbare knie van vorig seizoen heeft tijdens een training noodlottig toegeslagen. De middenvelder is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan en daar kwam uit dat een kruisbandoperatie het enige redmiddel zou zijn. Begin oktober wordt hij geholpen en Sportclub Susteren wenst hem uiteraard veel sterkte met de operatie en de revalidatie.

Het tegenovergestelde kan ook. Daar waar Timo bij een wildvreemde club komt aanwaaien, heeft hij zich zodoende opgesteld dat de trainer hem de aanvoerdersband gaf. De 2de klasser speelt haar wedstrijden in en rondom Tilburg en Timo voelt zich daar al prima thuis. In de eerste bekerwedstrijd wist Timo zelfs te scoren! Al was het in eigen doel. De wedstrijd werd gewonnen met 2-1, dus het resultaat was er wel.Gesprek laden