SC Susteren

Twee nieuwe bestuursleden gekozen tijdens rustige jaarvergadering

Donderdag 13 december vond de jaarvergadering plaats over het voetbalseizoen 2017-2018. De opkomst was met 25 personen iets hoger dan vorig jaar, maar niet noemenswaardig. Tijdens de vergadering heeft het bestuur 2 nieuwe bestuursleden voorgedragen om deel te nemen in het bestuur. De aanwezige leden hebben onder luid applaus met beide personen ingestemd voor de toetreding.

Op de foto staat Peter Versloot aan de rechterkant. Hij is nu 14 jaar lid en bijna altijd jeugdleider geweest in het team van zijn zoon Axel Versloot. Sinds 2 jaar heeft hij zelf de voetbalschoenen aangetrokken en speelt hij tegenwoordig in het vijfde elftal. Hij zal in het bestuur een nieuw taakgebied op gaan pakken. Dit omvat o.a. interne communicatie, vrijwilligersbeheer en werving & behoud. De precieze uitwerking ervan volgt in Q1 2019. We zijn erg blij dat Peter ons hiermee gaat helpen en wensen hem dan ook veel succes in zijn eerste 4 jaar als bestuurslid.

Links naar Peter Versloot staat Jip Leenders. Hij voetbalt sinds zijn 5de bij Sportclub Susteren en is al jaren nauw betrokken bij de club. Zijn goals maakt hij voornamelijk in het tweede elftal waar elke tegenstander hem vreest. Jip zat al langere tijd in de 'feestcommissie' en zag het wel zitten om het taakgebied sponsoring en fondsverwerving op zich te nemen. Zijn voorganger Maurice Queis is reeds vice-voorzitter en houdt zich tegenwoordig bezig met voetbalzaken. Ook met Jip zijn we uiteraard blij en daarom wensen we hem veel succes met zijn termijn als bestuurslid.

Overigens hebben we afscheid genomen van Ben Bisschops als bestuurslid. In de vergadering werd hij bedankt voor de geleverde inzet.

Gesprek laden