SC Susteren

Susteren leidt eerste nederlaag tegen SHH

Susteren 5 is afgelopen zondag tegen zijn eerste een nederlaag aangelopen. In een uitwedstrijd tegen SHH uit Herten werd met 3-1 verloren. De ploeg onder leiding van Remy Jongen zakt hierdoor terug naar de 3e plaats.


Het was vroeg voor de jongens van het vijfde. Om 08:15 moest er verzameld worden op Sportpark Suestra waarna om 09:30 de bal werd afgetrapt in Herten. Het was koud en regenachtig op een zwaar veld op sportpark De Wolfsberg.

Susteren hield in een matig duel lang stand maar kon voor rust niet voorkomen dat er met een tegentreffer aan de thee gegaan kon worden. Een klutsbal die hoog neerkwam buiten de 16 meter kwam terecht in de voeten van de aanvaller van SHH die hierna de bal in het doel van Susteren wist te schieten.
Ook na rust was Susteren niet in staat het SHH lastig te maken. De thuisploeg wist wel te profiteren van het matige optreden van Susteren en wist nog 2 keer de bal langs keeper Manuel te schieten.
Toch wist Susteren 10 minuten voor tijd van de nul af te komen. Een lange bal van René Verjans kwam precies in de voeten van Wieb Leenders die de bal ter hoogte van de tweede bal kon binnenschieten.
Susteren kon zelfs een tweede treffer op het scorebord neerzettem. Rick Vrehen die één meter van het doel stond schoot de bal bij de tweede paal naast het doel.

Susteren kan zondag de draad weer oppakken tegen RIOS’31. Om 11:00 wordt de wedstrijd afgetrapt op Sportpark Suestra

Gesprek laden