SC Susteren

Susteren G1 opnieuw te sterk voor Meerssen

Door speler/redacteur Martijn Withoot

Vandaag moesten we uit tegen Meerssen. Na de nederlaag van vorige week wilden we vandaag met een goed resultaat het veld af stappen.

De wedstrijd begon beiden ploegen kregen in de beginfase kleine kansjes om te scoren. Susteren G1 was wat slapjes in sommige duels en dat was Meerssen in de beginfase niet.

Meerssen kwam op 1-0 dus moest Susteren wat feller zijn en wat meer de aanval zoeken. Het was Martijn die Tiffany vrij voor de goal kreeg. Zij wist te scoren. Daarna was het Arno die met een actie naar binnen ging en de 1-2 op het bord bracht.

Meerssen storte totaal in want ze maakten ongelukkig nog een eigen doelpunt. In de rust werd ons gezegd blijven doorgaan en de bal het werk laten doen.

2 helft ging het helemaal op en neer Meerssen kreeg behoorlijke schietkansen maar Gerard stond goed te keepen. Susteren G1 werd gevaarlijk uit de tegenstoot. Wilms die gevaarlijk mee op kwam en af en toe besloot om zelf te schieten. Helaas gingen de ballen steeds net naast voor ons. Martijn vond Arno nog eens uit een aanval. Arno bracht de score naar 1-4 toe.

Meerssen deed ook nog wat terug door 2-4 te scoren. Laatste goal kwam op naam van Susteren. Martijn draaide weg van zijn tegenstander en schoot op de keeper. Rebound was voor Tiffany die haar 2 maakte. Complimenten voor Leroy Cindy en Ad die hard hebben gewerkt in deze wedstrijd.

Gesprek laden