SC Susteren

Susteren baalt na gelijkspel tegen VV Schaesberg

Na afloop heerste er teleurstelling in de kleedkamer van Susteren. De eerste competitiewedstrijd in de nieuwe shirts thuis tegen Schaesberg had meer verdiend dan de uiteindelijke 1-1.

In de regen begon Susteren afgelopen zaterdag goed aan de wedstrijd. Het resulteerde in enkele kansen die in de eerste 20 minuten niet verzilverd werden. Een schot van Nick Meeuwissen werd door de keeper van Schaesberg in de voeten van Kevin Hoffmans geduwd. Hij zette Susteren op dat moment op een terechte 1-0. Heel lang hebben de mannen van Jurgen de Haan niet kunnen genieten. Enkele minuten later scoorde Schaesberg uit een corner met een mooie kopbal. De daaropvolgende kansen van Nick Meeuwissen en Stan Rullenraad wisten het net niet te vinden, waarbij de keeper ook enkele mooie reddingen verrichte. Schaesberg meende aan het einde van de 1ste helft een penalty te krijgen, maar de scheids wuifde het weg, aangezien de speler al viel voordat hij in contact kwam met de keeper.

Na rust dacht Susteren door Martijn Stuff de 2-1 te scoren, maar ook dit feestje ging niet door. De grensrechter van Schaesberg stak zijn vlag in de lucht voor buitenspel en de scheidsrechter nam het signaal over. Iets wat overigens vaker gebeurde tot woede van de Susterenspelers -trainers, en het publiek. Veel kansen werden er niet gecreëerd in de 2de helft. De enige echt grote kans lag voor de voeten van Andy Tummers. Zijn 1-op-1 actie strandde door een redding van de keeper.


Helaas dus niet het gehoopte resultaat gezien het wedstrijdbeeld, maar één punt is altijd beter dan 0 punten. Chris Potter werd door de onafhankelijke commissie uitgeroepen tot man of the match.

Volgende week staat een altijd lastige uitwedstrijd naar SV Deurne op het programma.Gesprek laden