SC Susteren

Susteren 4 verliest opnieuw in gelijkopgaande uitduel.

Het vierde van Susteren heeft zijn tweede verlies achter elkaar moeten toekennen. Het derde elftal van Urmond trok thuis aan het langste eind.

Met nieuwe sporttassen en prachtige nieuwe trainingspakken en coachjassen voor de leiding vertrok Susteren naar Urmond. Met dank aan: Logopedie Jongen-Salden, LKM Lijmwerken, Café-Zaal de Harmonie , LAS pro-rent en Clifftopcool. Hiermee stonden de jongens als ware profs op het veld tijdens de warming-up.

Helaas zag de wedstrijd er allesbehalve professioneel uit. Urmond begon goed aan de wedstrijd en was in de eerste helft de betere partij. Guus Bisschops wist een bal vanuit een corner nog van de lijn te keren maar in een snelle uitbraak vanaf de linker kant werd een strakke voorzet bij de tweede paal binnengetikt. Na de 0-1 begon Susteren langzaam beter in het spel te komen en kreeg ook zo paar mogelijkheden om te scoren. Robin Opgenord en Delano Trajdos kregen de beste kansen hiervoor maar de bal ging er niet in.

In de tweede helft ging het gelijk op voor beide partijen. Beide kregen aantal grote kansen. Manuel van der Linden wist met een mooie safe de bal uit de verre hoek te tikken maar kon toch een tweede treffer niet keren. Urmond breide de scoren uit naar twee doelpunten en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Susteren zakt hiermee één plaats op de ranglijst maar met de meeste wedstrijden gespeeld in de competitie. Volgende week speelt het vierde wederom uit. Dan wacht het eerste elftal van Stevensweert.

Gesprek laden