SC Susteren

Susteren 4 verliest ook tweede thuisduelHet vierde elftal van Susteren is zondag er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden.
Slekker Boys was met 2-4 te sterk op Sportpark Suestra.

Susteren dat voor het eerst dit seizoen weer op kunstgras mocht voetballen begon vol moed aan de wedstrijd.
De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong nadat Marcel Bonten werd neergehaald binnen de 16 meter na een goede steekpaas van Koen Engelen.
Guus Bisschops nam de strafschop en schoot de 1-0 binnen.
Na de 1-0 begonnen de jongens van de Slek beter in het spel te komen. Toch kwam Susteren nog enkele keren gevaarlijk voor het doel om de 2-0 te maken.
Zo kon Dennis Schouten die de jongens uithielp bijna voor 2-0 zorgen.
Dennis die een voorzet richting de kruising kopte kon nog net worden weggewerkt door de keeper.

Niet viel later viel de 1-1 op wel knullige wijze. Susteren kon een aanval van Slekker Boys voor de achterlijn wegwerken maar de bal werd op het allerlaatst toch nog onderschept. Met een strakke voorzet richting de tweede paal kon 1-1 genoteerd worden.


Slekker Boys combineerde aardig en Susteren kwam nauwelijks meer in het spel voor. Toch kwam Susteren tegen de verhouding in op voorsprong.
Marcel Bonten die goed doorjaagde op de centrale verdediger kon een terugspeelbal op de keeper met een tackle onderscheppen, waarna de bal voor de voeten van Dennis Schouten terecht kwam die beheerst de bal in de hoek van het doel wist te schieten. Zo ging Susteren met een 2-1 voorsprong de rust in.

Na rust waren de jongens van de Slek de betere partij.
Slekker Boys wist drie keer te scoren waarvan 2 doelpunten te verwijten viel door domme overtredingen op een gevaarlijke plek buiten de 16 meter.
Zo wisten de gasten een mooie doelpunt te maken uit een vrije trap.
Zo kon een vrije medespeler ingespeeld worden die naast de muur stond te wachten en de bal onderkant lat hard binnen wist te schieten.
Susteren claimde buitenspel maar daar wou de scheidsrechter niets van weten.
Manuel van der Linden die naast de vier tegen tegendoelpunten een goede wedstrijd keepte viel niets te verwijten. Zo wist hij zowel in de eerste als in de tweede helft aantal keren prima de bal één op één uit het doel te werken.

Susteren zal op zoek moeten gaan naar stabiliteit binnen het elftal en natuurlijk naar een overwinning.