SC Susteren

Susteren 4 laat punten liggen in Linne.

Het vierde deed vorige week goede zaken door het eerste van SNA met 2-1 thuis te verslaan en kon zondag deze lijn doortrekken door punten te pakken tegen Linne.

De twee velden van het voetbalveld in Linne kleurde niet alleen groen door het kunstgras maar ook door de twee elftallen van SC Susteren die aanwezig waren. Het derde elftal moest ook een competitiewedstrijd afleggen tegen dezelfde sportclub. Helaas viel de uitslag van het vierde elftal lager uit dan die van het derde.

Susteren begon sterk aan de wedstrijd en was ook het meest in balbezit. Ook werden er genoeg kansen gecreëerd. Marcel Bonten die weer na lange tijd als aanvaller voorin stond kreeg twee grote kansen om op doel te schieten maar raakte de bal niet zuiver. Ook Brandon Emmanuel en Delano Trajdos deden wat pogingen maar de bal ging er niet in. Linne kreeg welgeteld 2 kansen die gelijk gevaarlijk waren maar Susteren kwam goed weg.

Met een gelijkspel werd de rust ingegaan en trainer Erik Derhaag gaf aan om geconcentreerd te blijven voetballen en de kansen te benutte voordat de tegenstander dat doet. De tweede helft was het spelbeeld gelijk. Susteren was het meest in balbezit en creëerde kansen. Zo ging ook René Verjans aantal keren goed langs de flank naar voren en creëerde zo wat kansen voor Rik Vrehen en Jorg van de Vin maar het was uiteindelijk Wieb Leenders die de openingstreffer maakte nadat de keeper een schot van Vrehen stopte maar voor de voeten van Wieb terecht kwam die hem binnenschoot.

Echter zakte Susteren hierna wat in en kreeg Linne meer grip op de wedstrijd. Linne kreeg steeds meer ruimte en creëerde kansen wat uiteindelijk uitmondde in de gelijkmaker. Uit een corner kwam de bal terecht bij een medespeler die de bal langs Manuel van der Linde kopte.

1-1 was de uitslag en daarmee deed het vierde zich te kort. Susteren mag het zondag opnemen aan de andere kant van het kanaal. Dan staat het tweede van Roosteren op het programma.

Gesprek laden