SC Susteren

Susteren 4 boekt ruime zege tegen RIOS’31 

Met maar liefst 7 doelpunten liep Susteren gisteren van het veld in Echt tegen RIOS’31. De hekkensluiter werd vanaf het begin van de wedstrijd met de rug tegen de muur gespeeld.

Luc Fiddelers die aan het team werd toegevoegd zorgde voor het eerste doelpunt door de bal in de korte hoek te schieten. Niet veel later maakte Camiel Jongen vanuit een hoekschop met een mooie kopbal de 2-0. Hierna ging het hard. Guus Bisschops maakte misschien al de mooiste gaol van dit seizoen door vanaf ongeveer 30 meter de bal in de kruising te schieten. Camiel Jongen tekende hierna voor zijn tweede doelpunt door de bal met een harde knal in de touwen te schieten. Ook Luc tekende 5 minuten voor rust voor zijn tweede doelpunt door met een geplaatst schot de bal in de verre hoek te schieten.
Met een 5-0 tussenstand werd er aan de thee gegaan. De belangrijkste taak in de tweede helft was om het team uit Echt geen kans te geven om ook maar één doelpunt te maken. Susteren ging de tweede helft met een wat rustigere manier in, maar bleef de bal goed rondtikken. Het regende kansen voor Susteren maar in de tweede helft werd er nog maar twee keren gescoord. Dit was het enige minpunt die het vierde deze wedstrijd kon opmerken. 7-0 werd er gewonnen en zo konden de mannen met een goed gevoel aan de halve liters bier op het Oktoberfeest in Sittard.

Volgende week hebben de mannen een rustdag omdat Susteren helaas al uit de bekercompetitie ligt.

Gesprek laden