SC Susteren

Susteren 1 speelt goed maar vergeet te winnen tegen Veritas 1

Na twee forse nederlagen op rij had Susteren de kans om weer eens drie punten te pakken. Aan het einde van de wedstrijd stond er echter een teleurstellende 1-1 op het bord uit tegen Veritas.

De eerste helft was duidelijk voor Susteren. Veel balbezit en kort combinatiespel zorgden voor gevaar. Echter kwamen weinig eindpasses of voorzetten aan en dus was van grote kansen geen sprake. Rik Teunissen zat het dichtst bij een doelpunt van Susteren. De vrije trap ging echter via de kruising over de achterlijn.

Na de pauze was het Veritas dat als eerst gevaarlijk werd. Een schot aan de linkerkant de zestien werd weggewerkt door Bas Koolen, maar door het hobbelige veld raakte hij de bal verkeerd en stond het 1-0 voor de thuisploeg. Gelukkig wist Susteren daarna wel te scoren. Andy speelde de vrijstaande Kevin Hoffmans in en hij schoot de Susterdenaren langszij. Het doelpunt is gefilmd door TV Ellef (zie hieronder)


Een vrije trap van Tom Timmermans ging rakelings naast en Rik Teunissen schoot in een snelle aanval voorlangs. De grootste kans was 5 minuten voor tijd wederom voor Kevin Hoffmans. Hij kon vrij aanleggen vanaf 7 meter en schoot de bal niet goed genoeg in de hoek. Keeper Petit redde hiermee een punt voor Veritas dat in de tweede helft verder geen kans creëerde.

Al met al dus een matig resultaat, maar in ieder geval een getergd Susteren. Op naar komende zondag. Dan staat de laatste uitwedstrijd op het programma, uit naar Venlosche Boys.

Foto is gemaakt door Toon van Veritas.

Gesprek laden