SC Susteren

Sta jij op 15 december boven aan de ‘Darts Ladder’?!

De laddercompetitie heeft tot doel, om degene die een single wedstrijd darts wil spelen, hiermee in de gelegenheid te stellen.

Wil je meedoen aan de laddercompetitie, stuur dan een appje naar de laddercoördinatoren, of vul je naam in op de lijst in de kantine!

Kevin Hoffmans ‭06-46736136‬ Of Maurits Meessen 06-10781611


Uitleg laddercompetitie

Deze competitie wordt in een piramidevorm weergegeven, hetgeen inhoudt dat men alleen een deelnemer/deelneemster kan uitdagen die een trede boven de uitdager/uitdaagster staat.

Laddercompetitie spelregels

Op de website en in de kantine vind je de ladder-piramide. Kies iemand uit de rij boven je waar je graag tegen wilt spelen.

* Stuur hem of haar een appje;

* Samen met je tegenstander bepaal je een dag en een tijdstip waarop je de wedstrijd gaat spelen (binnen 2 weken). Als je de afgesproken wedstrijd ook tijdig appt naar de laddercoördinatoren, dan zullen wij deze op de kalender plaatsen;

* Wedstrijden worden gespeeld in de kantine van SCS;

* Iedere speler zorgt zelf voor geschikt materiaal;

* Speel een gewone wedstrijd om 2 gewonnen sets (1 set = best of 5 legs);

* Na de wedstrijd appt de uitdager/uitdaagster de uitslag van de wedstrijd naar de laddercoördinatoren. Hierna zal de wedstrijd op de website gepubliceerd worden en zal de ladder door de laddercoördinator worden aangepast. Wint de uitdager/uitdaagster, dan wisselen de spelers van plaats op de ladder. Verliest de uitdager/uitdaagster, dan gebeurt er niets.

Aanvullende regels

* Als je zes weken geen wedstrijd hebt gespeeld, moet je een stapje terug: je zakt automatisch op de ladder. De laddercoördinator bepaalt wie de opengevallen plaats inneemt.

* Als een uitgedaagde speler/speelster niet binnen 2 weken de uitdaging kan aangaan, wisselt hij/zij van positie in de ladder met de uitdager.

* Wanneer je iemand hebt uitgedaagd en niet hebt gewonnen, mag je niet direct dezelfde speler weer uitdagen. Hier moeten minimaal drie weken of een andere ladderwedstrijd tussen zitten. Hetzelfde geldt wanneer je uitgedaagd bent en verloren hebt.

* Komt één van de twee spelers zonder bericht niet opdagen op het afgesproken tijdstip, verliest hij de wedstrijd.

* Er mag per persoon maximaal 1 ladder wedstrijd per week worden gespeeld.

* Leden die zich na de start van de laddercompetitie aanmelden(16 oktober), zullen onderaan de ladder worden toegevoegd.

* Wie op 15 december bovenaan staat heeft de laddercompetitie gewonnen en zal naast een eervolle vermelding een prijs ontvangen.

* De ladder wordt op 1 januari opnieuw ingedeeld. De sterkste spelers van de afgelopen competitie beginnen dan onderaan de ladder.

* Bij ‘twijfelgevallen’ beslist de laddercoördinator.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan meteen in!

Gesprek laden