SC Susteren

Spannende weken voor Susteren 4

Het is niet het seizoen geworden waar de jongens van het vierde op gehoopt hadden. Waar het streven er was om bovenaan mee te doen is het in de competitie uitgelopen op een fiasco en zetten de jongens alles op alles om degradatie te ontlopen. Momenteel staat Susteren 4 op een veilige 10e plaats met 1 punt los van Slekker Boys. De nummers 11 en 12 degraderen rechtstreeks naar de 6de klasse.

Vorige week wist het vierde met 0-2 te winnen van de Slekker Boys die op dat moment met 1 punt boven Susteren stond. Door deze overwinning klom Susteren van de 11de naar de 10e plaats. Ook Gisteren werd er een belangrijk puntje in de wedstrijd tegen RIOS uit Echt behaald. Echter zat er meer in vonden de spelers maar net zo als vele wedstrijden dit seizoen hadden de jongens de pech dat de kansen die ze creëerden er vaak niet in gingen waar de tegenstander ze wel maakte.

Deze week moet de Slekker Boys 2 wedstrijden Inhalen tegen FC RIOS om zo de totaal aantal wedstrijden gelijk te trekken met de rest. Het is dus afwachten of Susteren 4 de 10e plaats weten te behouden of dat het team van de Slek er toch weer in slaagt de degradatie plaats te verlaten.

Zondag staat voor Susteren 4 een lastige uitwedstrijd te wachten tegen MBC’13 uit Maasbracht dat momenteel de 4e plaats inneemt. We duimen met zen allen dat het vierde in de vijfde klasse blijft.


Gesprek laden