SC Susteren

SCS 1 pakt wederom voor rust rood en verliest

Het lijkt haast een gewoonte te worden, maar dan wel een trieste. Tijdens een 1-1 stand oordeelde scheidsrechter Vereijken dat Roy Maessen een doorgebroken speler neerhaalde.

Tot dat moment was er niet veel aan de hand. EHC begon sterk en scoorde al na 2 minuten. Een van richting veranderd schot van Tom Timmermans betekende de 1-1. Daarvoor had Raoul Jeurissen pech dat zijn volley tegen de keeper belandde.

10 minuten voor rust was het kassa voor EHC. Een afgeslagen bal viel erin, ze scoorde uit een penalty en vlak voor rust viel de 4-1.

Na de rust begon Susteren sterk en kon het 20 minuten goed meevoetballen. Nadat Nick Meeuwissen werd neergehaald, mocht Wessel Rockers aanleggen voor de penalty. De gifbeker was blijkbaar nog niet leeg, want de penalty werd gestopt en in de counter werd het 5-1. Het was te danken aan keeper Quinten Denis dat het publiek geen 10 begon te scanderen. Hij kon helaas niet voorkomen dat 6-1 de eindstand zou worden.

Zonder de juiste bronvermelding is hier per abuis een foto toegevoegd aan het artikel. Bij deze de juiste bronvermelding voor die foto.

© 2018 Marco Verch, Flickr | CC-BY | via Wylio

Gesprek laden