SC Susteren

Quinten Denis debuteert als keeper van SCS 1

Koploper ZSV uit Deurne was zondag op bezoek bij Sportclub Susteren. In precies dezelfde minuut als de wedstrijd ervoor, kwam Susteren met 10 man te staan nadat keeper Jeremy Caessens een doorgebroken speler neerhaalde. Raoul Jeurissen werd geslachtofferd voor het debuut van keeper Quinten Denis (18).

De vrije trap van ZSV belandde in de muur en dus was het nog gewoon 0-0. Daar kwam in de 20ste minuut verandering in, toen een penalty werd verzilverd na een overtreding van Thomas Sevriens. De rest van de eerste helft kon Susteren geen potten breken, maar dankzij de debuterende keeper stond het gewoon nog 0-1.

Ook in de tweede helft veranderde het beeld niet. De voorste linie van Susteren kon geen kansen creëren en gegeven corners leverden helaas geen gevaar op. Aan de andere kant was het wel raak. Na eerder de lat te hebben geraakt, scoorde de ZSV-aanvaller nadat hij volgens velen de bal met de hand meenam.

In de 70ste minuut kreeg ZSV wederom een penalty nadat hij gevloerd werd door de keeper. De penalty werd echter gestopt en dus keek Quinten terug op een mooi debuut, ondanks de nederlaag. In de kantine verkoos de onafhankelijke Man-of-the-match-commissie hem dan ook als 'Man of the Match'.

Gesprek laden