SC Susteren

Programma feestweekend Sportclub Susteren 15 & 16 juni

Op 15 en 16 juni 2019 pakken we groots uit en organiseren we tal van activiteiten voor jong en oud. Op zondagmiddag wordt dit afgesloten met 'Suëstra Open Air', waarbij onder andere Promilaasj zal optreden. Lees het hele programma hieronder.

Allereerst de drie redenen waarom we feest vieren:

  1. Het 85-jarig bestaan van de club
  2. Sportpark Suëstra bestaat 20 jaar
  3. 10 Jaar G-voetbal

Het complete programma

  • Zaterdag 10.30-13.30: Jeugdclinic met Maurice Graef (KERNgezond)

De clinic is bedoeld voor alle jeugdteams en hun vriendjes en vriendinnetjes. De groep zal in tweeën worden gesplitst en de ene helft gaat meedoen aan het voetbalplein. De andere speelt een waar Champions League-toernooi. Halverwege wordt er logischer wijs gewisseld. Buiten staat een tapcontainer waar alle ouders, opa's en oma's kunnen tot 15.00 kunnen genieten van een drankje.

  • Zaterdag 16.30-20.00: Huldiging Jubilarissen

Vanaf 16.30 wordt er eerst een hapje gegeten en gedronken met de jubilarissen en hun partner. Vanaf 17.30 is iedereen welkom om de huldiging van de vele jubilarissen en het G-team te aanschouwen. De kantine wordt omgetoverd tot een mooie feestzaal, waarbij stilgestaan wordt bij de vele leden die een jubileum hebben bereikt. Een persoonlijke uitnodiging volgt zo snel mogelijk.

  • Zaterdag 20.00-01.00: Seizoensafsluiting

Aansluitend aan de huldiging zijn alle leden welkom op de jaarlijkse seizoensafsluiting. Hoog tijd om stil te staan bij de seniorenteams, evt. om afscheid te nemen van enkele of om bijzondere gebeurtenissen uit te lichten. Een avond waarbij DJ ARRES voor de muzikale omlijsting zal zorgen en waarbij besloten is om de tap te sluiten om 01.00.

  • Zondag 11.00: Algemene Ledenvergadering

Het zal je niet ontgaan zijn, maar er zit een voorzitterswissel aan te komen. Na 28 jaar stopt Wim Fiddelaers en zal Kevin Hoffmans het stokje overnemen. Het zal pas de 5de keer zijn dat de hamer wordt overgedragen en dus is dit het grootste thema binnen de algemene ledenvergadering.

  • Zondag 12.00-13.00: Receptie aftredend voorzitter Wim Fiddelaers

We zijn als club zeer dankbaar dat Wim Fiddelaers gedurende 28 jaar Sportclub Susteren heeft vertegenwoordigd. Daarom bieden we hem een receptie aan waarbij clubs uit de regio, verenigingen in de buurt, sponsoren en onze eigen leden / teams van harte welkom zijn. Het is tevens de kans om kennis te maken met de nieuwe voorzitter.

  • Zondag 13.00-20.00: Suëstra Open Air (SOA)

Dit belooft een spektakel te worden! Op ons eigen veld hebben we besloten om een open air feest te organiseren. Onder de naam Suëstra Open Air is het vanaf 13.00 buiten te doen en zal Promilaasj twee keer een 1-uur durende liveshow weggeven. DJ Sander Monnens zal daarnaast zorgen voor lekkere zomerbeats. Op het terrein is genoeg te doen voor de jeugd en zijn er twee foodtrucks aanwezig. De toegang is gratis en uiteraard is iedereen welkom.


We kijken erg uit naar het weekend en hopen samen met onze vrijwilligers, leden, teams, supporters, sponsoren, verenigingen uit de buurt en de mensen van Susteren en omgeving om er een prachtig feest van te maken.

Het bestuur

Gesprek laden