SC Susteren

Proeftraining voor nieuwe meiden of dames op 6 juni

In maart kregen we een mailtje van een klein groepje meiden met de vraag of we konden meedenken voor het oprichten van een meidenteam. Inmiddels ziet het er naar uit dat we voldoende geïnteresseerden hebben voor een O-17 (met enkele dispensatiespelers). Ook hebben zich in de tussentijd een aantal dames gemeld voor een seniorenelftal. Daardoor is een seniorenteam (7-tal of 11-tal) ineens erg dichtbij!

Om een start te maken willen we alle meiden en dames uitnodigen op woensdag 6 juni om 19:30 uur voor een informatie- en trainingsavond op ons sportpark. Op deze avond vertellen we informatie over het voetballen, wanneer de trainingen en competitie start en enkele randzaken. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op woensdag 6 juni, laat dit dan even weten.

De informatie die wij die avond verstrekken, wordt dan per email naar jou toegestuurd. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, kun je contact met opnemen met Wilbert Smeets (06 4213 4600 of smeetswml@gmail.com)

Tot 6 juni, 19:30 uur op Sportpark Suëstra!


Om een beeld te krijgen van de geïnteresseerden, kun je je nog altijd opgeven. Dit is puur om in kaart te brengen om hoeveel meiden of dames het gaat.Gesprek laden