SC Susteren

Pijnlijke nederlaag in vrijdagavond duel

Het vierde van Susteren heeft vorige week vrijdag een pijnlijke nederlaag te verwerken gekregen tegen VV Roosteren. Op verzoek van de tegenstander werd de wedstrijd verplaatst vanwege het openen van het nieuwe carnavalsseizoen. Susteren was in de winning-mood maar daar maakte Roosteren een eind aan.

Vanwege afwezigheid van Eric Derhaag stond Remy Jongen aan het roer om het team te coachen. Remy en overige toeschouwers zagen dat Roosteren vanaf minuut één het heft in handen nam. De bezoekers waren fel in het duel en waren voornamelijk gevaarlijk door aantal snelle aanvallen. Roosteren kwam verdient op voorsprong vanwege knullig balverlies van Susteren. 10 minuten later kreeg Susteren de kans op de gelijkmaker op een presenteerblaadje. De bal kwam ongelukkig op de arm van een van de spelers van Roosteren waarna de scheidsrechter een penalty toekende aan Susteren. Guus Bisschops legde de bal klaar op de 11 meter maar stuurde de bal onvoldoende de hoek in waarna de keeper makkelijk de bal kon stoppen. Hierna kwam Susteren aantal keren goed naar voren wat resulteerde in een aantal kansen. Zo kreeg Wieb Leenders een grote kans om de bal langs de keeper te plaatsen maar schoot deze voorlangs het doel

Ook na rust wist Susteren geen vuist te maken tegen een sterker Roosteren. In een snelle counter van Roosteren halverwege de tweede helft werd de aanvaller gevloerd binnen de 16 meter. Een terechte penalty voor Roosteren werd benut en zo werd de stand verdubbeld. Een avond om snel te vergeten voor de thuisploeg.

Zondag mag Susteren de draad terug oppakken. Dan staat een uitwedstrijd gepland tegen het derde elftal van Urmondia.

Gesprek laden