SC Susteren

Opnieuw drie punten voor Susteren 4 met ruime selectie.

Met maar liefst 17 man sterk vertrok het vierde van Susteren zondagmorgen richting Maasbracht voor de uitwedstrijd tegen MBC’13. Hier werd ook nadrukkelijk gebruik van gemaakt en trainer Eric Derhaag zorgde dat iedereen speelminuten kreeg.

Het was nog fris zondagmorgen op het veld bij het sportpark in Maasbracht. Susteren begon goed aan de wedstrijd en liet de bal goed rondgaan. Het was daarom ook verdiend dat de bezoekers de eerste gaol wist te maken. Na een assist van Jip Leenders kon Delano Trajdos vrij op doel schieten. De keeper stopte de eerste bal maar in de rebound was het wel raak. Het tweede doelpunt kwam op naam van Richard Hubens, die de bal in het net wist te schieten, wederom door een assist van Guus. Daar bleef het niet bij want ook de 0-3 werd nog op het scorebord gezet vlak voor rust. Een mooie hakbal van Robin Opgenord op Richard Hubens kwam vervolgens terecht bij Guus Bisschops die deze mooie aanval wist te verzilveren.

In de tweede helft was het zaak dat de nul werd behouden en hetzelfde spel als de eerste helft te blijven vasthouden. Dat lukte aardig maar MBC was de tweede helft wat dreigender en kregen zelfs een aantal grote kansen. Het was echter Manuel van der Linden die met een paar prachtige reddingen Susteren van een tegengaol wist te houden. Pechvogel deze wedstrijd was spits Wieb Leenders die aantal grote mogelijkheden kreeg om de stand verder uit te bouwen maar het niet lukte de bal langs de keeper te schieten. De 0-4 kwam er uiteindelijk toch dankzij Robin Opgenord die goed stond op te letten en de bal voorbij de tweede paal wist binnen te schieten.

Susteren klimt dankzij deze zege in de stand. Roosteren is het aankomende weekend de volgende tegenstander. Susteren gaat dan voor de derde zege op rij dit seizoen.


Gesprek laden