SC Susteren

Nieuw prestatief 3de elftal zoekt trainer of leider en grensrechter

Het is al langer een wens van de club om met 3 elftallen prestatief te voetballen. Dat wil zeggen dat er een complete selectie is, waarbij de spelers verdeeld kunnen worden over 3 elftallen. We zijn echter nog op zoek naar een trainer of leider en een grensrechter voor het nieuwe 3de elftal.

Met de komst van het nieuwe team bieden we verschillende jongens een kans om op niveau te blijven voetballen. Een steeds groter wordende selectie, veel aanstormend talent en goed gevulde seniorenteams zijn de reden om een extra team in te schrijven.

Binnen de selectie zal wekelijks gekeken worden wie bij het 1ste elftal, het 2de elftal en bij het 3de elftal wordt ingedeeld. De trainingsavonden op dinsdag en vrijdag zullen in eerste instantie in twee groepen worden afgelegd.

Nieuwe trainer / leider en grensrechter
Voor de nog te vormen groep zijn we op zoek naar een trainer of leider en een grensrechter. Een voetballiefhebber die de uitdaging aan wil gaan om een nieuw team te vormen in en buiten het veld. Uiteraard hoort hier een gepast vergoeding bij.

Geïnteresseerden mogen zich melden bij Jos Wackers (Bestuurslid voetbaltechnische zaken) of Dave Quadvlieg (Coördinator prestatieve teams) of een mail sturen naar info@scsusteren.nl.

Gesprek laden