SC Susteren

Nationale sportweek ook bij Sportclub Susteren

Tussen 9 & 17 september staat ook onze club open voor de nationale sportweek . Het initiatief van NOC*NSF om kids kennis te laten maken met sportclubs uit de buurt. Menswell heeft daarom een boekje gemaakt en dit uitgedeeld op alle omliggende scholen. Zo kan ieder kind kennis maken met een sport die hij of zij niet 1,2,3 zou kiezen.

Ook wij doen hier graag aan mee. Niet alle kinderen zijn in staat om te sporten en dit initiatief helpt hen toch om eens mee te komen. Zo nodigen wij alle huidige voetballertjes uit om vriend(innet)jes, broertjes en zusjes, neefjes nichtjes mee te nemen naar hun training. Daarnaast is elk kind welkom om eens een training mee te maken. In verschillende leeftijdscategorieën kunnen de kids meedoen.

Nationale Sportweek

De allerkleinste (tot 7 jaar) trainen op woensdag om 18.00. Voor meerdere leeftijden, kunt u het beste even bellen met Noud van Neer. Hij is samen met Rogier Hoenjet onze jeugdcoördinator en kan u precies vertellen hoe laat een bepaalde leeftijd traint.

We hopen dat we in die week veel nieuwe gezichten zien en dat er vooral veel gesport wordt. Dat is immer het idee van de Nationale Sportweek.

Telefoonnummer Kantine: 046-4497131
Mail: info@scsusteren.nl

Bekijk hier de hele folder met alle deelnemende clubs


Gesprek laden