SC Susteren

Alle info over de nieuwe apps!

Deze week zijn door de KNVB 2 nieuwe apps gelanceerd. Enerzijds de voetbal.nl-app voor alle leden en niet-leden. Anderzijds de Wedstrijdzaken-app waarmee we dit jaar het digitaal wedstrijdformulier gaan invullen. Lees dit artikel goed door, want een juiste koppeling is in meerdere gevallen gewenst!

De nieuwe voetbal.nl-app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website. Met Sportclub Susteren hebben we een uitbreiding op het Sportlinkpakket aangeschaft om meer functies te krijgen. Ook is er een koppeling tussen de data in de app en de TV die binnenkort wordt opgehangen.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres. Mocht je nog niet geregistreerd zijn, moet je je even aanmelden.

LET OP: Je kunt je pasfoto aanpassen, maar deze foto komt ook op je spelerspas te staan. Bij twijfel aan de kwaliteit van de foto, mag je NIET spelen. Let er dus op, dat je een fatsoenlijke foto upload, waarbij je gezicht duidelijk herkenbaar is. (Hint aan Stef Janssen en Rick Michiels)

Daarnaast kun je alleen je e-mailadres wijzigen via ons systeem. Mocht je nog een oud e-mailadres hebben, dan kun je dat in onderstaand formulier even doorgeven.

Bekijk hier waar je de apps kunt downloaden.

Android - Voetbal.nl-app
iOs - Voetbal.nl-app


De nieuwe wedstrijdzaken-app (MDW)

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter?

Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je bij Sportlink mee bekend bent. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen? Vul dan wederom onderstaand formulier in met je nieuwe wachtwoord.

Op de site van de KNVB vind je alle info over het nieuwe formulier. Daarnaast wordt er deze week een mail verstuurd vanuit de club. Weet je er dan nog geen raad mee, neem dan even contact op met Wilbert Smeets.

(Wellicht niet voor iedereen)
Android - Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier
iOS - Mobiel Digitaal WedstrijdformulierGesprek laden