SC Susteren

Maak kennis met de nieuwe spelers binnen selectie 1 en 2

Aanstaand weekend start de competitie voor alle seniorenteams en dus is het tijd om de nieuwe mensen binnen de selectie aan je voor te stellen.

Jeugdspelers

- Milan Lemmens
- Bas Hamers
- Stef Janssen
- Youri Jeurissen (eigenlijk nog 2de-jaars O19-speler)
- Mark Vergoosen
- Delano Trajbos
- Axel Versloot

Allen hebben bijna hun hele jeugd in Susteren gevoetbald en zaten vorig jaar in de O19-1. Zij zijn de lichting die voor het eerst kampioen werden in de hoofdklasse en zodoende promotie naar de 4de divisie afdwongen. Hierin hebben ze zich vorig jaar kranig geweerd en zijn ze erin gebleven. Delano, Mark & Stef zijn vooral in de aanvalslinie te vinden. Milan en Youri voelen zich het meeste thuis op het middenveld en Bas is een echte verdediger. Axel speelde vorig jaar al enkele wedstrijden, maar komt nu definitief over als keeper. Youri is diegene die vorig jaar al enkele invalbeurten heeft gehad bij SCS 1.

Spelers van andere clubs

Vanuit Centrum Boys zijn 2 oude bekende terug. Chris Potter & Andy Tummers dragen dit jaar weer de kleuren groen-wit, nadat ze dit in het verleden ook vaak hebben gedragen. Chris heeft 2 jaar bij Centrum Boys gespeeld en Andy heeft ondertussen gevoetbald bij Heidebloem, Armada & Centrum Boys. Chris voetbalt het liefst op een back-plaats en Andy kan in principe overal uit de voeten. Normaal gesproken speelt hij op het middenveld.

En ook RIOS '31 levert 2 spelers aan Susteren. Roy Maessen & Wouter Pielanen. Roy is iemand die jarenlang bij EVV en Groene Ster gevoetbald heeft. Daar speelde hij voornamelijk in de verdediging. Wouter is een jonge jongen die vorig jaar een schrik was voor menig tegenstander. De snelle flankspeler scoorde meer dan 20x en wil nu zijn geluk proeven bij Sportclub Susteren.

Gesprek laden