SC Susteren

Krijgt Sportclub Susteren een Meidenteam?

Het vrouwenvoetbal zit in de lift. Met de mooie prestaties van de Oranje Leeuwinnen in het achterhoofd kiezen steeds meer meiden ervoor om te gaan voetballen. Als Sportclub Susteren zouden we dolgraag een damesteam willen toevoegen en wellicht dat ons dat in het seizoen 2018 - 2019 gaat lukken.

We hebben meerdere dames die graag willen voetballen en dus zijn we op zoek naar meer dames om een 7-tal of 11-tal op de been te brengen. We hebben alle faciliteiten in huis en zorgen ervoor dat er getraind kan worden met fatsoenlijk ballen. Daarnaast sta je met een mooie presentatie op de wedstrijddag al vaker met 1-0 voor! Er zijn zelfs al trainers bereid om de groep te begeleiden tijdens trainingen en wedstrijden.

Dus mocht je hier interesse in hebben, of ken je iemand die graag in Susteren wil gaan voetballen? Twijfel dan niet en laat je gegevens achter in dit formulier. Mocht je meer informatie willen hebben, kun je gelijk even bellen met Wilbert Smeets (06-42134600). Hij is reeds in contact met een groep dames en kent de mogelijkheden binnen de KNVB.Gesprek laden