SC Susteren

Jubileumeditie 5x11 De Graasbörger wordt groots gevierd

Op zaterdag 3 februari kent Sportclub Susteren een jubileum. Karnavalsgezèt "De Graasbörger" wordt dan voor de 55ste keer in Susteren en Dieteren rondgebracht. Traditiegetrouw lopen leden en sympathisanten van de club een week voor de carnaval op zaterdagmorgen langs de deuren.

Math Janssen en Gerrit Ermans zijn samen al 100 jaar betrokken bij De Graasbörger en kijken uit naar de jubileum-editie. Het wordt wederom een rijk gevulde gezèt (voor het eerst in full-colour), met een prachtige galerij van alle oud (jeugd)prinsen en -graasboerinnen. Daarnaast staan er weer tal van anekdotes, flaters, verhaaltjes en interviews in. Ook bedanken we bij deze alle sponsoren. Zonder hun was het niet mogelijk om de krant te maken en te verspreiden.

Na 55 jaar is er reden genoeg om er na afloop een groot feest van te maken in de kantine. LVK-Winnaar Spik & Span, Ron van richting Roy, De Auwt Prinse Zöstere & Ohne Bezei zorgen voor de muzikale invulling. Henry van Geneijgen en de Drentse buuttereedner Koop Drost gaan de lachspieren tussendoor op de proef stellen.

Vanaf 10.00 wordt De 55ste editie rondgebracht en vanaf 13.00 start het programma in de kantine. De prijs van de gezèt is €3 en de kantine is vrij toegankelijk voor iedereen! Kom je ook?

Programma:

13.30 Ohne Bezei
14.00 Spik & Span
14.30 Raad van 11
15.00 Henrie van Geneijgen (Buuttereedner)
15.30 Auwt Prinse Zöstere
16.10 Koop Drost (Drentse Buuttereedner)
16.45 Ron van Richting Roy

Klik op de foto om naar het Facebook-evenement te gaan!

Gesprek laden