SC Susteren

Groeiende aantallen in de jeugd van Sportclub Susteren

Afgelopen zomer heeft SCS niet stilgezeten. Naast een uiterst succesvolle voetbalweek met vele kinderen (begeleid door jonge SCS-vrijwilligers), werd er ook fors tijd geïnvesteerd in het zoeken naar geschikte jeugdtrainers- en leiders voor het groeiend aantal jeugdleden.

De club is hier uitstekend in geslaagd en mag terugkijken op een goede zomer. Leden uit de hogere jeugdteams, betrokken voetbalpapa’s (zelfs een mama) maar ook ervaren jeugdleiders gaven afgelopen hun jawoord aan Sportclub Susteren.

Waar vele clubs te kampen hebben met een tekort aan vrijwilligers, is hier bij Susteren geen sprake van. Hierop is de club zeer trots. We geven inhoud aan de betekenis van het woord “vereniging”, namelijk samen en verenigd de schouders eronder zetten.

Dat hierin op (korte) termijn ook selectiespelers gaan aanhaken, zal positieve invloed gaan hebben op de ontwikkeling van de jeugdspelers en de onderlinge verbondenheid binnen de club.

Het mag dan ook geen wonder heten, dat de start van de trainingen goed is gegaan. Mede gelet op de uitmuntende staat van onze accommodatie, rennen er momenteel zo’n 110 pupillen en 90 jeugdspelers rond bij Sportclub Susteren. Een groei ten opzichte van het einde van het vorige seizoen. Vooral bij de allerjongste is veel nieuwe aanwas te bewonderen. Een mooie taak aan onze enthousiaste jeugdtrainers om deze kinderen te besmetten met het SCS-virus.

- Als we de komende weken nog nieuwe aanmeldingen bij de JO11 en J010 mogen verwelkomen, kunnen ook deze teams met een gerust hart van start gaan aan de competitie. -

Nogmaals een welgemeend dankwoord aan alle vrijwilligers.

We wensen iedereen een sportief en plezierig seizoen toe.


Gesprek laden