SC Susteren

G-Team Susteren vergeet te winnen van EHC

Door voetballer / redacteur Martijn Withoot.

We begonnen de wedstrijd met vertrouwen want we zijn nog ongeslagen in de competitie. Vandaag moesten we tegen EHC Hoensbroek G3 en die hadden paar spelers van het G1 team mee. Susteren trapte af en gelijk ging de bal goed rond. Binnen 3 minuten stonden we al voor. Martijn Withoot draaide weg van zijn tegenstander en schoot in de lange hoek raak 1-0.

Achterin gaven we weinig weg In de eerste helft. Wilms en Ronald stonden goed en kwamen steeds voor de man om de bal te onderscheppen. Leroy had op het middenveld een enorme drive. Hij zat er goed tussen steeds. We kregen na het doelpunt echt goede kansen Ceriel wat net naast schoot, Arno die recht op de keeper af ging en die hem niet in de hoek kon krijgen. Ook kregen we 2 vrije trappen die we gevaarlijk voor het doel gooide maar Cindy en Tifinie konden er geen voet tegen aan krijgen.

We gingen de rust in met 1-0 maar gezien de eerste helft en de kansen was dit mager. Tweede helft Begon EHC Hoensbroek sterk. Nu lieten zij de bal goed rond gaan en was het Susteren die achteruit moest. Hoensbroek schoot een paar keer gevaarlijk van afstand. Maar uit een mooie aanval maakte ze toch 1-1 de bal werd goed voorgezet en centraal stonden 2 spelers helemaal vrij. Dus het was gewoon binnentikken. Daarna ging het gelijk op en neer beide ploegen zochten de overwinning. Martijn Withoot van Susteren was dichtbij 2-1 alleen hij schoot op de keeper. Aan de andere kant redde de doelman Gerard van Susteren nog op een paar schoten van Hoensbroek. Maar het bleef bij die 1-1. Susteren G1 heeft daarmee 5 punten uit 3 wedstrijden.

Gesprek laden