SC Susteren

Effectief Susteren pakt winst op concurrent Urmondia.

Het vierde elftal had na een vrije week weer een thuiswedstrijd op het programma in de competitie. Dit keer waren de jongens van Urmond de tegenstander, die met 1 punt verschil maar met twee wedstrijden minder gespeeld een geduchte concurrent is.

De gasten waren in de eerste helft de partij met het meeste balbezit en vooral de eerste 20 minuten was Urmondia de betere partij. Echter tegen alle verwachtingen in kwam Susteren op voorsprong nadat Camiel Jongen bij de eerste beste aanval van Susteren in de 16 meter in de rug werd geduwd. Het was Guus Bisschops die de penalty wist binnen te schieten en de score opende. Na de 1-0 kwam Susteren langzaam aan zeker meer in het spel en kregen aantal kansen. Nog voor de rust was het Delano Trajdos die na een goede strakke voorzet van Robin Opgenord voor de tweede treffer tekende.

In de tweede helft had Susteren de wind tegen maar werd er gekozen om de bal laag te houden. Langs de flanken was de thuisploeg aantal keren gevaarlijk voor het doel. Halverwege de tweede helft was het wederom raak voor Susteren. De bal werd via een ingooi van Camiel Jongen op Freek Postma goed afgeschermd waardoor Freek hem keurig klaarlegde voor Camiel en de bal langs de keeper wist te schieten.
Echter kwam de mooiste gaol van de wedstrijd op naam van Robin Opgenord die de bal prachtig op de rand van de 16 over de keeper in de verre hoek schoot.
De laatste treffer werd wederom gemaakt door Delano Trajdos die koeltjes na een goed opgezette aanval de bal simpel binnen wist te tikken.

Susteren pakt wederom drie punten en behoudt hiermee de vierde plek. Volgende week wacht het eerste elftal van Stevensweert thuis op Sportpark Suestra. Kan de ploeg van Erik Derhaag en Remy Jongen deze lijn doortrekken?

Gesprek laden