SC Susteren

Drukke week voor het G-team van Sportclub Susteren

Deze week belooft een mooie week te worden voor het G-Team van Susteren. Op dinsdagavond spelen ze namelijk een oefenwedstrijd tegen het sponsorteam van Fortuna Sittard en zaterdag vindt de G-vriendenwedstrijd plaats tussen Fortuna Sittard & Willem II!

In het jaar dat het G-voetbal in Susteren 10 jaar bestaat is september een mooie maand. Eindelijk mag er weer getraind en gevoetbald worden. Dit seizoen is het team ingedeeld in de 3de klasse en hebben ze de eerste wedstrijd helaas met 5-2 verloren in Bocholtz. 'De competitie is echter geen sprint, maar een marathon' zou Cruijff gezegd kunnen hebben en dus ligt alles nog open.

Drukke week met 3 activiteiten

  • Dinsdag 18 september oefent het G-Team om 19.30 tegen de sponsorgroep van Fortuna Sittard.
  • Zaterdag 22 september speelt het G-Team de eerste thuiswedstrijd van het seizoen om 13.30 tegen Meerssen G1.
  • Zaterdagavond vindt de G-vriendenwedstrijd plaats en is de thuiswedstrijd van Fortuna Sittard tegen Willem II gratis te bezoeken. Laten we hopen op een prachtige wedstrijd met de 3 punten voor Sittard.

Ook voetballen / meehelpen?

Het G-Team bestaat uit een klein team van ongeveer 11 spelers met een aantal mensen begeleiding. Mocht jij iemand zijn of kennen die het leuk lijkt om te voetballen, dan kan dat. Ook is er nog hulp gevraagd m.b.t. vervoer voor enkele uitwedstrijden. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met Wilma Kusters. [bel Wilma] [mail Wilma]

Gesprek laden