SC Susteren

Dit is de doelstelling van Susteren 4

Nog enkele weken wachten en dan staat de start van het nieuwe seizoen weer op het programma. Voor het vierde elftal van Sportclub Susteren zijn er drie nieuwe clubs bijgekomen in de 5de klasse 07. Zo mag het 4de elftal van Susteren het in de competitie opnemen tegen het eerste elftal van VV SNA uit Montfort, het tweede elftal van RIOS’31 uit Echt en het vierde elftal van DVO uit Sittard.

Uit de competitie zijn (ten opzichte van vorig jaar) drie clubs uit Sittard. Centrum Boys (die vorig jaar als kampioenen promoveerde), VVS en Sanderbout. Ook het tweede elftal van Obbicht ontbreekt. Hieronder een volledige lijst van de competitie indeling van seizoen 2017-2018.

5de klasse 07

1. Armada 2
2. Born 3
3. Conventus’03 3
4. DVO 4
5. FC RIA 2
6. Linne 3
7. MBC’13 2
8. RIOS’31 2
9. Slekker Boys 3
10. SNA 1
11. Sportclub Susteren 4

Lukt het de jongens van het vierde van Susteren dit jaar in de top drie te eindigen? Kampioen worden is en blijft hoe dan ook nog altijd de doelstelling. Ook het komend seizoen. De competitie indeling ziet er in ieder geval veelbelovend uit en we hopen dat het een leuk, gezellig en ook sportief seizoen zal worden.

Ook de bekerwedstrijden zijn bekend en de eerste staat thuis gepland tegen het 2de van Obbicht. Wegens de verwachte drukte, is een extra tribune al besteld.

Tot die tijd kunnen de jongens zich langzaam klaarstomen. De eerste training voor het vierde elftal staat gepland op vrijdag 11 augustus.

Gesprek laden