SC Susteren

"Belgsje Speciaal Beer Aovend" bij SCS

Dit jaar organiseert ieder seniorenteam een uniek evenement in de kantine. Het 4de elftal was er snel uit, het moest en zou iets met speciaal bier zijn. Vandaar dat zij op vrijdag 1 februari een "Belgsje Speciaal Beer Aovend" organiseren.

Het water zal wel al in de mond lopen bij de liefhebbers van speciaal bier. De biercommissie heeft namelijk 4 soorten uitgezocht die op vrijdag 1 februari geserveerd worden. De volgende soorten komen aan bod: Blond, IPA, Donker & Tripel.

Na de training van de teams wordt het eerste biertje geserveerd om 21.30. Het laatste speciaal biertje zal ergens tussen 23.00 & 23.30 worden uitgedeeld. Voor slechts €10 ben jij het mannetje (of vrouwtje) en sta je op de lijst om mee te doen. Mocht je een vriend of vriendin hebben met een voorliefde voor bier, dan is hij of zij uiteraard welkom.

Deelnemen?
Omdat we rekening moeten houden met de inkoop loopt de inschrijving t/m maandag 28 januari. Betalen kan op de avond zelf (ook met pin). Schrijf je nu in via onderstaand formulier.


Gesprek laden