SC Susteren

Belangrijke info voor de Europarcs Voetbalweek 2019

Volgende week is het dan eindelijk zo ver. De 16e Europarcs voetbalweek bij Sportclub Susteren. Met een enorm groei naar 153 kinderen zijn alle voorbereidingen getroffen voor een mooi, plezierige en sportieve week. Bij deze sturen we u de laatste info, zodat uw zoon of dochter komende maandag goed van start kan gaan.

Tijden

Op alle dagen verwachten we de kinderen om 9.00 op Sportpark Suëstra (Maaseikerweg 2 in Susteren) en start het officiële programma om 9.15. Om 16.15 eindigt het programma en na de afsluitende woorden kunnen de kinderen vanaf 16.30 worden opgehaald. Gezien de grootte van de groep, blijven we 5 dagen op Sportpark Suëstra en gaan we dit jaar dus geen dag naar Europarcs Resort Limburg. Vrijdag eindigt het programma rond 15.00

Maandag: 9.00 - 16.30

Dinsdag: 9.00 - 16.30

Woensdag: 9.00 - 16.30

Donderdag: 9.00 - 16.30

Vrijdag: 9.00 - 15.00

Kantine

De kantine is gedurende de hele voetbalweek geopend. We nodigen ouders, familie of supporters graag uit voor een kopje koffie.

Indeling

Op maandagmorgen hangen op verschillende plekken de indelingen op. Daar kun je zien wie je groepsgenoten zijn en in welk kleedlokaal je je mag melden. Wederom hebben we onze uiterste best gedaan om rekening te houden met de indeling.

Landenteams tenues

Dit jaar starten we met maar liefst 8 groepen en deze vertegenwoordigen allemaal een land. Samen met Wim Slangen hebben we unieke tenue's samengesteld, die de kleuren van het land vertegenwoordigen. De kleding krijg je maandagochtend en dien je elke dag te dragen.

Nieuw: Gedragsreglement

Na de evaluatie van vorig jaar hebben we besloten om met een gedragsreglement te werken. Met als doel om de sfeer binnen een groep optimaal te houden en de leiders enkele kaders mee te geven. Dit document is hier te lezen.

Eten en drinken

Gedurende de voetbalweek zijn er dagelijks 3 pauze's om bij te komen van de activiteiten. 's Morgens kunnen de kinderen het beleg kiezen, dat vervolgens vers wordt klaargemaakt door de dames in de kantine. Qua drank kiezen we ervoor om ook geregeld sportwater uit te delen i.p.v. de gesuikerde AA.

Ontwikkelingen in het programma

Ook dit jaar hebben we kritisch gekeken naar het programma. Enkele nieuwe spellen zijn hierin opgenomen en onze hoofdtrainers Jan Lauers en Jurgen de Haan verzorgen een dagdeel met technische en tactische vormen. Daarnaast zal er woensdag een grote stormbaan aanwezig zijn en wordt het gemixed toernooi op vrijdag in stand gehouden. Vanaf 13.00 vindt de afsluiting plaats op het hoofdveld.

Meenemen:
- (alleen maandag) andere kleding

- Slippers / losse schoenen voor in de pauze

- Voetbalschoenen

- Scheenbeschermers

- Tasje (optioneel)

Foto's

Er worden gedurende de week foto's gemaakt van de activiteiten op het sportpark. Daarnaast krijgt iedereen vrijdag een tasje mee, waarin ook een teamfoto is opgenomen. Mocht iemand vooraf bezwaar hebben, dan horen we dat graag.

Contact

Tijdens de voetbalweek is Twan Feron de coördinator. Elke groep heeft 2 of 3 begeleiders bij zich en er lopen diverse vrijwilligers rond op het sportpark. Voor vragen kunt u terecht bij:

Twan Feron: 06-25343393

Kantine SCS: 046-4497131

Daarnaast is er een Facebook-groep waarin we regelmatig updates plaatsen en kun je de site in de gaten houden. Voor kleine vragen, kun je ook even mailen naar dit e-mailadres.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en zijn er klaar voor om alle kinderen te ontvangen.

Tot maandag!

Gesprek laden