SC Susteren

Ambassadeursavond haalt DJ Will naar de kantine

Dat er twee jaar geleden een klein clubje van 100 was, is al iedereen vergeten. Inmiddels hangen meer dan 120 ambassadeurs met hun naam in de kantine. Een geweldig aanzicht waar we heel trots op zijn.

Daarom organiseren we ook dit jaar weer een ambassadeursavond. Speciaal voor ambassadeurs, vrijwilligers en sponsoren. We nodigen je van harte uit in onze kantine op zaterdag 4 mei. Vanaf 20:02 zorgen wij voor de hapjes en drankjes en kun jij genieten van een gezellige avond. De eindtijd staat vast op 01.00.

Er mag die avond overigens volop gedanst worden want het is ons gelukt om DJ Will te strikken. Bekend van de Echter Kermis en met zijn 70 jaar nog altijd een echte sfeermaker. Het belooft een avond te worden vol soul, disco, funk, pop en rockmuziek.

Ambassadeur worden?

Draag jij Sportclub Susteren een warm hart toe en wil je je naam graag terugzien in de kantine? Neem dan even contact op met Wim Peters. Hij zal je met open armen ontvangen en zorgen dat de jaarlijkse contributie van €50 op de juiste plek terecht komt. Spreek hem aan of bel / mail hem -> 06-81241965 | fampeters2@home.nl

Gesprek laden