SC Susteren

Ambassadeursavond bij Sportclub Susteren

Een ding was zeker. De club van 100 moest op de schop. In eerste instantie naar de club van 50 en al gauw was de term 'Ambassadeur van Sportclub Susteren' geboren. De misschien wel grootste ambassadeur (Wim Peters) heeft in het begin van het seizoen bijna iedereen aangesproken die hij in en rondom het sportpark tegenkwam. Nu is het tijd om iets terug te doen.

Op het aanmeldformulier werd er al aan gerefereerd. Er zou een ambassadeursavond worden gehouden om de mensen te bedanken die Sportclub Susteren een warm hart toe dragen. Samen met alle vrijwilligers en sponsoren wordt het een avond om niet te vergeten. Samen met alle genodigde (incl. aanhang) gaan we komende zaterdag 5 mei het glas heffen op een mooi jaar.

De muziek ligt in handen van de EnterDJ's (René de Serière en Wim Maassen). Zij zullen een mooie mix brengen waar het publiek om vraagt. Verzoekjes zijn toegestaan en dansen hebben we bijna verplicht gesteld.

Hopelijk zijn de uitnodigingen voor alle vrijwilligers, sponsoren en ambassadeurs goed terecht gekomen en kunnen we er zaterdag een mooi feest van maken. De kantine is geopend vanaf 20.00 en het einde zal rond 01.00 zijn. Zondag wordt er immers weer gevoetbald ;)


Het bestuur

Gesprek laden