SC Susteren

Alle info over de Van Wissen Voetbalweek

Over precies een week zijn we gestart aan de 15de Van Wissen Voetbalweek! Het belooft een geweldige week te worden, waar sportiviteit en plezier voorop staan. Kom hier alles te weten over de voetbalweek!

Aanvangstijd:
- We verwachten de kinderen op maandag t/m vrijdag tussen 8.45-9.00.
- Op maandag t/m donderdag is het programma rond 16.30 afgelopen. Op vrijdag zal dit rond 15.00 uur zijn.

Benodigdheden:

- Voetbalschoenen
- Op maandag ontvangt iedere speler zijn tenue, waar hij de hele week in mag rondlopen. Maandag mag hij dus een eigen tenue meenemen dat vervolgens in een tas of zak kan worden gestopt.

Wij verzorgen:

- 3 maal per dag een drankje (los van gevulde bidons)
- 2 kleine pauzes en een grote lunchpauze. Hierin krijgen ze vers gemaakte broodjes met beleg, een snack en kunnen ze kiezen uit een stuk fruit. De eetlijsten worden 's morgens gemaakt en de kinderen kunnen zelf kiezen wat ze die dag willen hebben. De eetzakjes maken de dames in de keuken dan ook op naam, zodat niemand iets krijgt dat hij bv. niet mag hebben.

Teams:

- Bij aankomst hangt er een lijst op met de teamindeling en de leiders. Dit jaar zijn er 100 inschrijvingen (meer dan vorig jaar) en hebben we gekozen voor 6 teams. De jongste groep bestaat uit 10 spelertjes en de rest schommelt tussen de 16 en 19 personen.
- Aan elk team zijn 2 of 3 leiders gekoppeld.

Nieuwe activiteiten:

- Voor het eerst hebben we geen 'Team 1', 'Team 2' of 'Team 6', maar zijn het echte landen. Daar hoort natuurlijk ook een vlag bij en een afsluitende act!
- BUBBELVOETBAL
- Slip & Slide
- Blokjesvoetbal
- Siamees Voetbal
- Techniektraining (o.l.v. ballenkoning Steffan Laumen - speler van SCS 1)
- Voetgolf
- Schatzoeken (voor de kleintjes)
- En nog veel meer........

Contact:

- Mocht u vragen hebben, kunt u die richten aan Kevin Hoffmans of aan Twan Feron. Twan is tijdens de voetbalweek altijd aanwezig, dus hij is altijd bereikbaar. Kevin kunt u altijd bellen voor randzaken.

Kevin Hoffmans - 0646736136
Twan Feron - 0625343393
Kantine SCS - 0464497131

Tijdens de voetbalweek zal op een moment ZUID TV komen filmen voor een promo-video van de club. We vinden het wel zo netjes om dit even vooraf te vermelden. Mocht iemand niet in beeld willen, horen we dat uiteraard graag.

Aan alle ouders, familie of bekenden:

De kantine en het terras zijn elke dag geopend. U bent natuurlijk van harte welkom om 'een drankje te doen' op een van deze dagen. Vrijdag zal vanaf 13.00 de dag worden afgesloten op het hoofdveld. Hier vindt o.a. de finale plaats van het penaltyschieten en hier worden alle winnaars bekendgemaakt.

Tot maandag!


Gesprek laden