SC Susteren

Zaterdag 18-02: Verkoop Carnavalsgezet Susteren

Home > Media > Nieuws > Zaterdag 18-02: Verkoop Carnavalsgezet Susteren

Zaterdag 18 februari starten we vanaf 10.30 met het rondbrengen van carnavalsgezèt "De Graasbörger". Alweer de 54ste editie zal huis-aan-huis worden verkocht in Susteren en Dieteren.

Veel tijd en moeite is wederom in de nieuwe carnavalskrant gestoken. Zowel op redactioneel gebied als op het verkopen van advertenties. Het resultaat mag er zijn! We zijn trots dat we voor de 54ste keer met veel verhalen, leuke anekdotes, interviews met hoogheden en "Sjaele Zeiver" weer een bomvolle Vastelaovesgezet hebben.

Nieuw dit jaar is dat we vanuit de kantine vertrekken en ook weer aankomen. Bij terugkomst krijgen de lopers een broodje, consumptiebonnen en een kopje soep waarna het feest verder gaat. Rond de klok van 16.00 treed niemand minder dan Ger Frenken op! Met de ervaren buuttereedner willen we er een echte carnavalsactiviteit van maken.

Bij deze dan ook een oproep aan leden en/of supporters om aanstaande zaterdag rond 10.00 te verzamelen in de kantine, waarna we gezamenlijk de krant kunnen bezorgen! Voor diegene die niet thuis waren op het moment dat iemand langs de deur is geweest, in de kantine is de krant te koop voor een bedrag van €3,-!


Voor diegene die Ger Frenken niet kent.... Met deze buut won hij in 2012 het Groot Limburgs Buuttekampioenschap! (Deze buut zal hij overigens komende zaterdag niet brengen).Gesprek laden
Gesprek laden