SC Susteren

Wordt SCS A1 zaterdag 29 april op Sportpark Suëstra Kampioen?

Home > Media > Nieuws > Wordt SCS A1 zaterdag 29 april op Sportpark Suëstra Kampioen?

Zaterdag om 16.45 is het bekend! Aan slechts één puntje hebben de jongens van de A1 genoeg om zich te kronen tot de kampioen in de Hoofdklasse! Het zou een geweldige prestatie zijn en een mooie afsluiting (voor een deel jongens) voor de stap naar de senioren.

Geheel onmogelijk lijkt het niet. Nummer 11 Blerick komt op visite en de messen zullen geslepen zijn. Op 26 november werd er immers in Blerick met 2-2 gelijkgespeeld. Met die stand zijn ze zaterdag weliswaar kampioen maar evengoed zullen de jongens zich willen bewijzen en vol voor de winst gaan.

Iets dat ze het hele seizoen al doen! Van de 20 wedstrijden, werden er 16 gewonnen, 2 gelijk gespeeld en slechts 2 verloren. Met een doelsaldo van 53 voor en 23 tegen is het ploeg die met leuk attractief voetbal terecht bovenaan staat in de Hoofdklasse J (Zuid II).

De gebroeders Sevriens staan aan het roer van dit team. Thomas & Timo (beide spelers zijn van de selectie) zijn al jaren actief binnen de club en trainen samen de A1. Het zou een mooi afscheid zijn voor Timo die onlangs kenbaar heeft gemaakt om ermee te stoppen. Sinds kort woont en werkt hij in de regio Tilburg en zijn deze afstanden lastig te overbruggen.

Kom allemaal kijken komende zaterdag en neem je vrienden, familie en kennissen mee! Om 15.00 wordt er afgetrapt en bij winst zal de kantine ontploffen!

Succes mannen!

Gesprek laden
Gesprek laden