SC Susteren

Voetbalschool Limburg DAOS werkt samen met Sportclub Susteren

Home > Media > Nieuws > Voetbalschool Limburg DAOS werkt samen met Sportclub Susteren

Met een groot genoegen willen wij jullie informeren dat wij gaan samenwerken met Dutch Academy of Sports. (afgekort DAOS)

DAOS is een unieke voetbalacademie waarbij voetballers en keepers individueel en samen trainen om samen nog beter te worden. Immers moet alles samenkomen in de wedstrijd. De trainers bij DAOS zijn allemaal gediplomeerde coaches die al geruime tijd werkzaam zijn binnen het amateur en profvoetbal. Kijk op www.daos.nu voor alle informatie inzake hun werkwijze.

Onze selectie keeper Jeremy Caessens is een onderdeel van Daos, en wij zijn enthousiast geworden over hun kijk op het ontwikkelen van o.a. jeugdspelers. SC Susteren wilt zich graag verder ontwikkelen, en nog meer mogelijkheden bieden voor haar jeugdleden, en denkt dit met Daos als opleidingspartner te kunnen bewerkstelligen.

SC Susteren en DAOS zijn overeengekomen dat voor de duur van minimaal 2x10 activiteiten (najaarsblok en voorjaarsblok incl min 1 wedstrijd per blok) extra trainingsactiviteiten worden aangeboden op de accommodatie van SC Susteren.

Dit zal zijn voor alle jeugdleden in de leeftijd van 2003 t/m 2008. Het betreft hier om open inschrijvingen en dus ook mogelijk voor spelers/keepers van andere voetbalclubs.

Leden van onze vereniging krijgen 2 weken voorrang op de open inschrijvingen (dus voor dat dit buiten onze club publiekelijk word gemaakt door Daos).

Tevens krijgen alle leden van SC Susteren (die hier gebruik van willen maken) een eenmalige korting aangeboden. Dit word zichtbaar op de bevestiging van het digitale inschrijfformulier via de Daos website http://daos.nu/inschrijven-voetbalschool-limburg/

Let wel op! het betreft een VOL = VOL principe! Dit voor optimale kwaliteit en aandacht per individu te kunnen geven door de Daos trainers.

  • max 16 spelers/speelsters voor geboortejaren 2006, 2005, 2004 en 2003
  • max 16 spelers/speelsters voor de geboortejaren 2008 en 2007
  • maximaal 8 keepers geboortejaren 2003 tot en met 2008

De trainingen zullen gaan plaatsvinden op de vrijdagen van 18.00-19.00 voor de E groepen en van 18:00 - 19:15 voor de DC groepen.

Start zal zijn op Vrijdag 8 september 2017 op de accommodatie van SC Susteren.

Na het eerste blok zullen we gaan evalueren en kijken hoe we de samenwerking mogelijk verder kunnen uitbreiden. We kijken samen uit naar een mooie samenwerking voor de lange termijn.


Gesprek laden
Gesprek laden