SC Susteren

Van Wissen stopt als Hoofdsponsor vanaf seizoen 2018-2019

Home > Media > Nieuws > Van Wissen stopt als Hoofdsponsor vanaf seizoen 2018-2019

Na 2 lange periodes hoofdsponsor te zijn geweest, stopt Van Wissen (Verzeker Persoonlijk) na het voetbalseizoen 2017-2018. In al die jaren zijn we heel trots geweest op het vertrouwen dat Peter van Wissen en zijn bedrijf in ons had. We zijn hem en het bedrijf dan ook erg dankbaar.

Zoals in de rubriek “Op de bank met….” al te lezen was, is Peter al zeer lange tijd lid van onze club. Eerst heeft hij als speler kampioenschappen meegemaakt tot aan het 4de en later is hij als sponsor & hoofdsponsor actief geweest binnen Sportclub Susteren. In 1994 begon hij aan de eerste periode als hoofdsponsor en sinds 2001 speelt de hele club in de tenuetjes met zijn logo erop.

In 2003 heeft hij tevens aan de basis gestaan van de Van Wissen Voetbaldagen. Een geweldige week die op zijn hoogtijdagen meer dan 230 kinderen uit de regio mocht vermaken met sportiviteit en gezelligheid. Deze zomer volgen alweer de 15de Van Wissen Voetbaldagen en de inschrijving hiervoor is al geopend.

Peter heeft het bestuur ruim de tijd gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Het nieuwe hoofdsponsorschap zal dan ook ingaan bij de start van het seizoen 2018-2019. Overigens gaat Van Wissen vanaf dat jaar door als cosponsor. Voor ons een teken dat de zeer prettige samenwerking wederzijds is geweest en zal blijven.

Een nieuwe hoofdsponsor vinden is een mooie uitdaging voor het huidige bestuur. Bedrijven die meer info willen krijgen of wellicht een gesprek aan willen gaan, kunnen zich melden bij Maurice Queis. U kunt hem bereiken door een mail te sturen naar dit adres of hem te bellen op het nummer 06-51336974.

Namens het bestuur en alle leden van Sportclub Susteren bedanken we Van Wissen voor de jarenlange samenwerking als hoofdsponsor van onze mooie club. Tegelijkertijd kijken we uit naar het seizoen 2017-2018 en gaan we er samen voor zorgen dat Peter deze prachtige tijd niet zal vergeten.

Neem gerust nog eens een kijkje op zijn site en bekijk of hij ook iets voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Gesprek laden
Gesprek laden