SC Susteren

Valse start in de beker voor Susteren 4

Home > Media > Nieuws > Valse start in de beker voor Susteren 4

Susteren 4 heeft zijn eerste bekerwedstrijd thuis met 1-2 verloren van BSV Limburgia 4. Op een drukkend warm kunstgrasveld van Sportpark Suestra werd om 10:00 de wedstrijd afgetrapt.

Beide elftallen begonnen gelijk op aan de wedstrijd. Echte kansen bleven de eerste 20 minuten echter uit. Na een drinkpauze in de eerste helft begon de uitploeg aanvallender te spelen wat resulteerde in paar kleine kansen. Toch wist Susteren met een gelijkspel de rust in te gaan.


In de tweede helft werd door de uitploeg wat meer druk gezet, waardoor Brunssum na een intikker op voorsprong kwam. Niet veel later schoot Koen Engelen met een mooi afstandsschot net buiten de 16 meter de bal in de verre hoek achter de keeper van Limburgia (1-1). Doordat beide teams voor de volle 3 punten gingen werd het veld groot gemaakt waar het team uit Brunssum het meest van profiteerde. 10 minuten voor tijd tikte Limburgia door een slippertje in de verdediging bij Susteren de bal alsnog in het net van de thuisploeg. Eindstand 1-2 in het voordeel van BSV Limburgia 4.

Zondag speelt Susteren 4 om 13:15 zijn tweede bekerwedstrijd tegen Conventus 2 in Koningsbosch/MariaHoop.

Gesprek laden
Gesprek laden