SC Susteren

Uitslagen zondag 11 september

Home > Media > Nieuws > Uitslagen zondag 11 september

Op de dag dat we 15 jaar geleden aan de buis gekluisterd zaten, vanwege de terroristische aanslagen op het WTC, waren de seniorenteams van Susteren niet in staat om punten te pakken.

Het eerste van Susteren ging op bezoek bij promovendus Volharding uit Vierlingsbeek en kwam na afloop van een koude kermis thuis. Wederom werden er kansen genoeg gecreëerd, maar wilden ze er niet in. Het dieptepunt was de gemiste penalty door Kevin Hoffmans, die het vizier nog niet op scherp heeft staan. Door een onoplettendheidje van Steffan Laumen stond het met rust 1-0 voor de thuisploeg.

Vlak na rust probeerde Susteren het weer en het was Loek Bisschops die mooi raak kopte na een voorzet van Nick Meuwissen. Volharding had niks te zeggen in de 2de helft en toen Kevin 1-op-1 op de keeper af ging, leek het gedaan, maar hij kreeg de bal niet onder controle op het kunstgrasveld en de kans verdween.

Na een vrije trap (waarbij de bal nog rolde) creëerde Volharding een corner. De afgeslagen corner werd teruggebracht en volgens grensrechter Hans Opgenort, heel Susteren en zelfs mensen van Volharding, was het een duidelijke buitenspel-situatie. De scheidsrechter negeerde het signaal en de bal werd in diezelfde situatie op de hand gekopt van Bart Cox. Een zeer discutabele beslissing, die uiteindelijk resulteerde in een 2-1 overwinning.

Het 2de elftal had het lastig in een duel met VV Schaesberg. In de laatste 10 minuten boog de wedstrijd naar de heren van het Zuiden. Het werd uiteindelijk 2-4.

Dat was ook de uitslag bij de heren van het 3de. Op het veld van Schinveld was het 2de elftal met 4-2 te sterk.

De kampioenskandidaat in de 5de klasse reserve 07 haalde in de laatste bekerwedstrijd geen punt en verzekerde zich van deelname aan de Limburgse middag tijdens het Oktoberfeest in Sittard. Lees hier het hele verslag.

Het 5de verloor in een aantrekkelijk duel met 3-7 en het 6de ging met 2-5 kopje onder. Hiervoor zoeken we nog verslaggevers die een duit in het zakje kunnen doen.

Gesprek laden
Gesprek laden