SC Susteren

Susteren start samenwerking met Morrizz organizing uit Landgraaf

Home > Media > Nieuws > Susteren start samenwerking met Morrizz organizing uit Landgraaf

Bij Maurice Schreijen zit het organiseren van tripjes in het bloed. Bij "zijn club" Sporting Heerlen is het allemaal ontstaan en inmiddels is het uitgegroeid tot een mooi bedrijf dat hij naast zijn reguliere werk runt. Met een luxe bus staan veel voetbalreisjes naar Borussia Mönchengladbach op het programma die zij ook zelf begeleiden en betaalbaar zijn. Ook heeft hij (als een van de weinigen) connecties met Southampton FC, de club van Virgil van Dijk en Jordy Clasie dat in de Premier League voetbalt.

Vandaar ook dat we met Maurice aan tafel hebben gezeten en tot een mooie samenwerking zijn gekomen. Begin volgend seizoen organiseren we een sponsoruitje naar een wedstrijd van Borussia Mönchengladbach. In de zomer zal de datum worden vastgelegd en Morrizz zal zorgen voor de tickets, de reis, de reisbegeleiding en een passend programma ter plaatse. Daarnaast willen we later in het seizoen met onze leden een wedstrijd bezoeken. Rond nieuwjaar zal daar meer info over verschijnen. Ieder lid kan zich dan inschrijven om vanuit Susteren mee te gaan.

De winnaar van de Suëstra Toto dit jaar mag bovendien met iemand anders ook naar een wedstrijd van Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga. Een prachtige prijs die Morrizz onze vereniging cadeau doet.

Naast voetbalreizen organiseert Morrizz organizing ook dartreizen, Formule 1 reizen, schoolreizen en concertreizen en heeft hij veel ervaring met het bedrukken van sport- en bedrijfskleding. Kijk gerust eens op zijn mooie site. Daar vind je ook een leuk arrangement om met Pasen in Southampton te zijn, de wedstrijd Southampton - Manchester City bij te wonen inclusief overnachting en een dagtocht Londen eraan gekoppeld! Wacht niet te lang want er zijn naar maar 15 plekken beschikbaar.

Volg zijn Facebookpagina en blij op de hoogte van alle nieuwe (voetbal)reizen.

Gesprek laden
Gesprek laden