SC Susteren

Susteren 4 wint moeizaam duel tegen Slekker Boys

Home > Media > Nieuws > Susteren 4 wint moeizaam duel tegen Slekker Boys

Beide teams begonnen rustig aan het duel. De uitploeg was grotendeels in balbezit maar kansen werden er niet of nauwelijks gecreëerd. Pas in de tweede helft begon het spel langzaam op gang te komen en probeerde de Slekkerboys eruit te komen door achterin één op één te gaan spelen.

De thuisploeg kreeg aantal goede kansen maar Susteren scoorde 10 minuten voor tijd prachtig de winnende treffer. Stein Vaessen wist zijn broer Joost te bereiken die een diepe bal richting Marcel Bonten wist te geven. Vlak voor de lijn werd de bal rond de 16 meter geplaatst waarna Rick Vrehen deze prachtig in een keer uit de lucht hard binnen wist te schieten. De keeper raakte de bal nog lichtjes aan maar via de onderkant van de lat vloog de bal er dan toch in. Met een 0-1 achterstand was de thuisploeg echter nog enkele keren gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker.

Tegen het einde van de wedstrijd floot de scheids voor een handsbal voor keeper Manuel van der Linden die de bal uit de lucht plukte. Echter was de belijning zo slecht dat de scheids deze overtreding nooit had kunnen constateren en vervolgde de wedstrijd door zijn fout toe te geven. Met nog enkele seconden op de klok was de overwinning van Susteren een feit.

Gesprek laden
Gesprek laden