SC Susteren

Susteren 4 wint eerst duel na de winterstop

Home > Media > Nieuws > Susteren 4 wint eerst duel na de winterstop

Onder toeziend oog van Prins Lars I en prinses Anouk (komt oorspronkelijk uit Susteren) van de Bessemebènjers uit Born werden de mannen van VV Born met 8-4 verslagen.

Susteren begon lekker aan de wedstrijd en er werd aanvallend gevoetbald. In de eerste 5 minuten werd er twee keer gescoord aan de kant van Susteren. Rik Vrehen en Brandon Emmanuel scoorde beide na prima aanvallen. Rik Vrehen mocht zelfs zijn tweede op naam schrijven na ongeveer 15 minuten voetballen. Susteren voetbalde makkelijk en Born kon geen grip krijgen op de wedstrijd. Guus Bisschops maakte 4-0 (penalty) nadat Rik Vrehen in de 16 meter in de rug werd geduwd en naar de grond ging. Na een half uur voetballen werd er gewisseld en kregen Jordy Kantor en Freek Postma tijd om de scoren verder uit te bouwen. Dat lukte want Freek schoot Susteren naar een 5-0 voorsprong. Met deze stand werd er de rust ingegaan.

In de tweede helft kwam Born wat beter in het spel en werd gevaarlijker. Born wist te scoren door een schot die tussen de benen van Manuel van der Linden glipte. Ook kreeg Born nog een penalty nadat Robin Pustjens de bal na een vervelende stuit met zijn arm raakte. Toch wist Susteren er nog 3 te maken. Wieb Leenders scoorde twee keer waarvan een mooie goal met het hoofd. Ook Freek scoorde zijn tweede nadat hij voor de bal sprong voordat de keeper zijn schot naar voren wou lossen. Susteren werd de laatste kwartier wat nonchalant wat resulteerde dat Born nog 3 keren kon scoren. Maar Susteren was te ver uitgelopen om in korte tijd nog dichtbij te komen .

Susteren wint met 8-4 en klimt weer in de stand naar plaats 4 en ziet de top 3 dichterbij komen. Volgende week wacht Centrum Boys maar de weersvoorspellingen zien er niet goed uit waardoor afgelasting mogelijk is vanwege vorst.

Gesprek laden
Gesprek laden