SC Susteren

Suëstra Sport Gala | Seizoensafsluiting

Home > Media > Nieuws > Suëstra Sport Gala | Seizoensafsluiting

Op vrijdag 23 juni zal de kantine van Sportclub Susteren vol lopen met dames en heren met een chique tintje! Een avond waar we gezamenlijk het seizoen afsluiten en terugblikken op de hoogte- en dieptepunten. Voor deze avond nodigen we alle leden, vrijwilligers en supporters (incl. partner) uit en hopen we op een mooie opkomst.

Wie komt er muziek maken?

We hebben stad en land afgezocht naar een passende artiest. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij John & Mister Smith. Deze 2 heren combineren heerlijke top-40, dance, funk, soul & disco-muziek met een DJ & Live saxofonist. Een geweldige combinatie om op een gala ten gehore te brengen. Bekijk de video om meer over dit duo te weten te komen.


Wat kun je nog meer verwachten?

Ieder team mag binnen 3 minuten het seizoen bespreken en spelers, trainers, leiders of supporters bedanken. Daarnaast wordt de winnaar van de Suëstra Toto bekend gemaakt en gaan we op zoek naar de "Speler van het Jaar"! Daarvoor mag iedereen iemand met een reden opgeven tot 1 juni. Opgeven kan via deze link.

Daarnaast zal een echte cocktailshaker verschillende cocktails maken en zal de consumptieprijs worden aangepast. Een fotograaf zal deze avond alles vastleggen en zoals het hoort ligt er een rode loper klaar om je naar de "(voet)balzaal" te leiden.

Dresscode

Trendy, Casual Chique of Strak in Pak. Je mag kiezen!

Gesprek laden
Gesprek laden