SC Susteren

Karnavalsgezèt: Wèts dich nog leuke verhaole?

Home > Media > Nieuws > Karnavalsgezèt: Wèts dich nog leuke verhaole?

Over precies 3 maanden lopen we langs de deuren om de 55ste editie van Carnavalsgezèt de Graasbörger rond te brengen. Geweldig dat we al zo lang een prachtige krant uitbrengen met grappige verhalen, mooie foto's en leuke interviews. Ook dit jaar roepen we weer op om de leukste verhalen door te sturen.

"Wie kènt d'r det noe gezag höbbe?"
"Heij d'r weer te väöl gezaope?"
"Wètse nog wie se thoes bös gekomme nao det fieës bie Aloïs?"

Helemaal in FULL-COLOUR dit jaar

Allemaal inspiratie om die verhalen weer naar boven te halen. Ook foto's zijn meer dan welkom! Aangezien foto’s meer dan 1000 woorden vertellen, hebben we ruimte gereserveerd om foto’s te plaatsen met een leuk onderschrift. Als je een foto wilt sturen, kun je een kleine toelichting erbij typen of gelijk zorgen voor het onderschrift. (Gelieve deze te beperken tot 1 zin)

Om het makkelijk te maken hebben we een digitaal formulier gemaakt, zodat je het verhaal gelijk kunt typen. Als u de verhalen naar ons stuurt, zorgen wij dat ze in ’t Zösters dialect worden herschreven. U mag ze uiteraard ook zelf in het dialect schrijven.

Op die dag zullen we in de kantine in vastelaovessfere een mooi feestje bouwen met enkele artiesten. Zet het maar vast in je agenda. Zaterdag 3 februari vanaf 13.00!

Veel succes!

Je kunt het verhaal ook gelijk mailen naar mathenmariet@home.nl

Vul onderstaand formulier in voor het verzenden van je verhaal!

Gesprek laden
Gesprek laden