SC Susteren

Sportclub Susteren start samenwerking met Fortuna Sittard

Home > Media > Nieuws > Sportclub Susteren start samenwerking met Fortuna Sittard

Sportclub Susteren neemt dit jaar met trots deel aan het Voetbal Puur pakket van Fortuna Sittard. Het is een pakket waarin verenigingsbreed mogelijkheden zijn om te leren, te kijken of te netwerken bij Fortuna.

Wat houdt de samenwerking precies in?

  • Het bezoek van 3 wedstrijden (incl. 1 derby), waarbij we per wedstrijd 100 kaarten krijgen à €5,-. Van elke kaart die we uit naam van onze club verkopen, mogen we €2,50 houden en de andere helft is voor Fortuna.
  • De jongste jeugd neemt deel aan de rustactiviteit tijdens een van de thuiswedstrijden.
  • Fortuna Sittard organiseert voor de jongere jeugd van uw club een voetbalclinic op onze accommodatie.
  • Voor de trainers/leiders van de deelnemende clubs organiseert Fortuna Sittard een thema - avond om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van bijvoorbeeld de trainingsmethodieken die worden gehanteerd.
  • Trainers kunnen een snuffelstage volgen bij de Academy van Fortuna Sittard.
  • Sponsoren van ons worden uitgenodigd om een thuiswedstrijd Fortuna 1 te bezoeken. Rondom de wedstrijd wordt een programma aangeboden.
  • Vermelding van onze vereniging als deelnemer aan Voetbal Puur in verschillende uitingen van Fortuna Sittard, waaronder de clubwebsite.

Daartegenover zorgen wij dat de wedstrijden van Fortuna op de kaart worden gezet door er aandacht aan te geven op onze site en door middel van posters op het complex.

FORTUNA SITTARD - VVV-venlo

Op vrijdag 14 oktober vindt de eerste van 3 wedstrijden plaats, waar we kaarten voor hebben. De kaarten kosten €5,- per stuk en bieden plaats op de FUN-tribune.

Het is wellicht een leuk uitje voor je team om met zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes naar de derby te kijken. De wedstrijd begint om 20.00 en we stellen voor om op het Sportpark te verzamelen. Zo kunnen we samen naar de wedstrijd toegaan.

De kaarten zijn te verkrijgen in de kantine. LET OP: OP=OP! Dus geef je snel op!!!!


Gesprek laden
Gesprek laden