SC Susteren

Sportclub Susteren haalt €908,- op voor Serious Request

Home > Media > Nieuws > Sportclub Susteren haalt €908,- op voor Serious Request

Ons bestuurslid & speler van het eerste elftal Kevin Hoffmans was afgelopen weekend als een van de 3 DJ's betrokken bij het Glazen Huis Echt-Susteren. Door 52 LIVE radio & TV maken zonder eten haalden ze voor de 7de keer geld op voor de landelijke actie van Serious Request.

Dit zorgde op onze sportclub voor een spontane inzamelactie. Spelers, trainers, leiders, supporters & bestuursleden hebben gezamenlijk €750,- bij elkaar gebracht om aan Kevin, René & Bart te overhandigen. Ook de fooienpot van het kantinepersoneel werd hier aan toegevoegd en zo kwam van onze vereniging een geweldig bedrag binnen van €908,-!

Normaal gesproken mag je dan een verzoekje doen in de vorm van het aanvragen van een nummer, maar ons verzoek was echter iets anders. De bekerwedstrijd tegen Sportclub '25 stond om 14:30 op het programma en indien het nodig zou zijn, werd het verzoek gedaan of Kevin de 2de helft kon bijsluiten. Met zo'n geweldig bedrag was de keuze snel gemaakt en de voorzitter diende zich aan als privé-taxi.

Om 15:00 werd Kevin vrijgelaten en de stand was nog altijd 0-0. Eenmaal in het kleedlokaal hoorde Kevin dat Bart Dings vlak voor rust de 1-0 binnen tikte. Na rust ging het snel en liep Susteren al gauw uit naar 5-0. De Glazen Huis DJ werd toen ingebracht en niet veel later zorgde zijn eerste balcontact voor de 6-0. Boyd maakte vervolgens een prachtig lobje dat voor de eindstand zorgde.

Uiteindelijk heeft het Glazen Huis Echt-Susteren €10.347,62 opgeleverd en wij zijn trots dat wij daar een mooie bijdrage aan hebben gegeven. Voor €908 kunnen bijvoorbeeld 227 kinderen worden geholpen met een antibiotica-kuur. Een mooi initiatief!

Gesprek laden
Gesprek laden