SC Susteren

Schade kunstgraveld - Nu is de maat vol!

Home > Media > Nieuws > Schade kunstgraveld - Nu is de maat vol!

We zijn zeer teleurgesteld in de jeugd die veelvuldig gebruik maken van ons kunstgrasveld. Vandaag hebben we geconstateerd dat het net van het veld met opzet is kapot gemaakt. Niet zomaar met een schaar, maar zelfs met een aansteker.


We snappen het gewoonweg niet. Als je gebruik maakt van het veld, doe dat dan om op te voetballen en ga geen kwajongensstreken uithalen. Eerder hebben we al jeugd erop zien fietsen, werd er 's nachts pizza & broodjes kebab in de dugouts gegeten en zagen we een toenemende mate rotzooi op en naast het veld.

De poort bij de voetbalkooi hadden we juist opengezet, omdat er al meerdere malen in het hekwerk gaten waren geknipt om zodoende toch op het kunstgrasveld te komen, maar nu is de maat vol.

Er mag alleen nog maar op gevoetbald worden als de hoofdpoort geopend is. Dit is ook de enige manier om op het veld te komen. Daarnaast mag het veld niet meer worden betreden als de zon al onder is gegaan.

We vinden het jammer dat het zover heeft moeten komen, maar deze maatregel is nodig om wedstrijden en/of trainingen door te laten gaan.


Mocht iemand iets gehoord of gezien hebben, kan deze dit melden bij de heren die over onze accommodatie gaan. Telefoonnummer: 06-29258667

Gesprek laden
Gesprek laden